BE KALM 50g - A lovak idegrendszerének kiegyensúlyozására verseny előtt

BE KALM 50g - A lovak idegrendszerének kiegyensúlyozására verseny előtt

BE KALM

A BE KALM egy új és egyedülálló, fecskendős kiszerelésű paszta lovaknak az ingerlékenység a feszültség és a stressz csökkentésére. 

Alkalmazása várható stresszhatások esetén ajánlott: verseny, szállítás, költözés, stb.

L-triptofán: a szerotonin prekurzora. A szerotonin hiány fokozza a stresszt, és gyakran agresszív magatartáshoz vezet, ezért a triptofán adagolása nagymértékben hozzájárul az idegrendszer stabilitásához.

Magnézium: fontos szerepet játszik az izmok nyugtatásában és az idegek ingerültátvivő képességében.

B-vitamin komplex: adagolásával a szerotonin hiány okozta hátrányos hatások mérsékelhetők.

Fermentált gyógynövény kivonatok*: Orbáncfű, Golgotavirág, Kaliforniai kakukkmák, Kamilla – stresszoldó tulajdonságaikról ismertek.

Eleutherococcus senticosus (Tajgagyökér): adaptogén tulajdonságú, fokozza az immunrendszer működését, a fizikai és szellemi teljesítményt.

*Az alkalmazott fermentációs eljárás célja, hogy a gyógynövény őrleményből csak a jótékony tulajdonságú anyagok kerüljenek kifejezésre, kiszűrje a hatást korlátozó faktorokat, és egyúttal kiiktassa a jelenlévő toxikus és antinutritív anyagokat.

Fermentált szójaliszt: a fermentáció biológiailag aktív peptideket szabadít fel, amelyek nyugtató tulajdonságot fejtenek ki az emésztés során. A gyomor bántalmak gyakran az ingerlékenység és a stressz fő okai.

Fermentált édesgyökér kivonat: erős antioxidáns hatás.

 

Adagolás: 1 fecskendő a verseny előtt 4-5 órával, szájon át.

Kiszerelés: 50 g.

A termék ára: 5 900 Ft

Érdeklődni szeretnék