Bemutatkozunk

Üdvözöljük a Vida-Vet Kft. honlapján!

Vállalatunk 2001 óta forgalmaz gyógyszereket, táplálékkiegészítőket és ápolószereket állatok számára. Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünk során, saját forgalmazású termékeinken kívül, minél szélesebb választékkal kívánunk rendelkezésre állni, és igyekszünk kielégíteni partnereink speciális igényeit is. Szinte valamennyi állatgyógyszer gyártó képviseletével kapcsolatban állunk, ami lehetővé teszi, hogy partnereinknek kiterjedt szolgáltatást nyújtsunk.

A lovaknak szánt táplálék kiegészítők közül az EQUINA és a német Alfavet GmbH. termékeinek széles spektrumát kínáljuk partnereink és a lovas társadalom számára. A lógyógyászati termékekkel, illetve a lovas állatorvosok ellátásával kiemelten foglalkozunk.

Termékeink többségét raktárról szállítjuk, rendszerint egy-két napos határidővel. A rendeléseket hétköznapokon e-mail-ben és telefonon fogadjuk 16:00 óráig, és azonnal feldolgozzuk. Központunk működési körzetében (Budapest és környéke) kiszállítást is végzünk, a távolabbi területekre futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelt termékeket.

A Vida-Vet Kft. célja, hogy partnerei számára országszerte széleskörű, folyamatos és gyors szolgáltatást biztosítson, és a speciális szükségletekre kézzelfogható megoldást kínáljon.