Magyar sikerek a Belga Juhászkutyák Világbajnokságán 2015-03-10

Magyar sikerek a Belga Juhászkutyák Világbajnokságán

Az idei belga juhászkutyák világbajnokságán a magyarok csapatban is eredményesek voltak. Fazekás Ági versenytársának, Barrique-nak a Reconvales® Power adott energiát.

Az idei belga juhászkutyák világbajnokságán a magyarok csapatban is eredményesek voltak. A Vida-Vet Kft. a felkészülés idején és a versenyen is támogatta  Barrique, a belga juhász teljesítőképességét. A versenykutyák igényei alapján a  Reconvales® Power és Reconvales® Tonicum, valamint a HepatoSan® termékekkel igyekeztünk a legjobbat kihozni a versenyzőből. A tapasztalatokról Fazekas Ágnes, Barrique gazdája/sporttársa számolt be:

"Két versenyzőtársam Mogyi, a jack russell terrier és Barrique, a belga juhászkutya. Mindketten a legmagasabb, A3-as kategóriában versenyeznek agility-ben, valamint rendszeres résztvevők kutyás frizbi versenyeken is.

Idén megvalósult az egyik legmagasabb cél, amit kitűztem magunk elé, és a Belga Juhászkutyák Világbajnokságán a magyar válogatott tagjaként vettünk részt Barrique-kal Franciaországban. A csapat versenyben, jumping futamban 2. helyezést, egyéniben pedig egy agility 20. helyezést értünk el.

A Vida-vet Kft. jóvoltából több terméket próbálhattam ki kutyáimon, és meg kell mondjam, bizonyosan hozzájárult az elért sikerekhez a kutya fizikai állapota is. Nehéz egy hatalmas energiával rendelkező kutyát hosszú távon jó formában tartani, de a májvédő (HepatoSan®) és az energizáló termékeknek (Reconvales® Power és Reconvales® Tonicum) köszönhetően kirobbanó formában voltak, mégis tiszta fejjel tudtak a pályán futni, nem éreztem azt, hogy nem tud koncentrálni, csak futni szeretne. A hosszú utazás sem fárasztotta el őket annyira, hamar visszanyerték induláskori formájukat.

Csak ajánlani tudom ezeket a termékeket azoknak a versenyzőknek, akiknek fontos, hogy a kutya ne ész nélkül, szinte felrobbanva kerüljön a pályára, hanem összeszedetten, mégis a lehető leggyorsabban teljesítsen."